Kategorier
Löpning

Lunchloppet Special Kista

Lunchloppet Kista är som tidigare annonserat pausat p.g.a få deltagare i ett ganska Corona-stängt Kista men banan är så fin att vi ändå vill erbjuda chansen att springa den. Av den anledningen arrangeras Lunchloppet Special i Kista som vi tidigare gjort i Solna och på Djurgården med lyckat resultat.

Lunchloppet Special erbjuder utöver de ordinarie 5 km även 10 km med start och mål för båda distanserna är vid Ärvinges utegym som ligger vid Ärvinge BP.

Lunchloppet Kista bansträckning
Bansträckningen Lunchloppet Kista 5 km.

Vi har satt en gräns på 40 deltagare totalt för båda klasserna så vänta inte för länge med er anmälan. Det kommer finnas alkogel på plats för handtvagning och ni är givetvis symptomfria allihopa. Vi har anpassat nummerlappsutdelningen så att ni själva på plats kollar startlistan och plockar er nummerlapp från ”tvättlinan” de hänger på. Vi håller avstånd och visar respekt för varandra, både bland deltagare och andra utefter banan.

Datum: 12 september
Plats: Lunchloppet Kista
Start: 11:30
Pris: 100 kr
Fb-evenemang

Detta kan mycket väl vara en fin uppvärmning inför Kistaloppet Virtual Run som går 19-30 september.

Det finns p-platser i anslutning till Ärvinge BP om man tar bilen. Tunnelbanan, buss och cykel är annars utmärkta alternativ. Kolla resvägen här.

Hoppas få se er på startlinjen!

/Daniel