Kategorier
Löpning

Lunchloppet SPECIAL 5k & 10k

I dessa tider när alla de större loppen ställs in p.g.a. Covid-19 är vi många därute som har spring i benen och vill mäta oss mot tidigare resultat under tävlingslika förhållanden. Därav har vi bestämt oss för att arrangera en 5- och 10 kilometerstävling att springa av sig på. Vi erbjuder en markerad bana med distansskyltar, nummerlappar och ett manuellt tidtagningssystem. Banan är inte kontrollmätt av Svensk Friidrott men vi har haft många Lunchloppet Djurgården där och har massor av gps-mätningar som stämmer väldigt bra.

Lunchloppet Special har en gräns på 40 deltagare så vi håller oss under Folkhälsomyndighetens gräns på 50 st. Vi kräver förstås att alla deltagare är helt symptomfria och undviker all kroppskontakt bortsett från en eventuell armbågs- eller fothälsning.

Ni kan finna mer info om banan här med en film hur vändningen går till strax innan Manillavägen/Djurgårdsbrunnsvägen.

Plats: Den blå porten efter Djurgårdsbron
Start: kl. 11:30 den 18 april
Pris: 100 kr
Vi har 40 platser och skulle det bli fullt finns en väntelista.


Anmälan

Lunchloppet Djurgården
Här är 5 kilometersbanan. Vid 10 km kommer vändningen ske i Lejonslätten/Lusthusportens park som ligger i anslutning till start och mål. Klicka för större bild.
Start och mål