Vill du synas på Lunchloppet?

Vill du synas på Lunchloppet?

2018-12-18 Löpning 0
Sponsor nummerlapp Lunchloppet

Inför 2019 har du som företag eller organisation chans att synas med färgtryck på våra nummerlappar. Vi är fortfarande små men har för avsikt att sakta men säkert växa oss större. Idag springer vi i Solna, Kista och på Djurgården men söker för närvarande ytterligare ett område till att muta in. 

Vi kommer trycka upp nya nummerlappar inom kort så missa inte tillfället att få med er logotyp på de nummerlappar vi använder på alla lopp hela året. I detta nu är det 30 lopp planerade. Vi fotar alla lopp och publicerar i alla kanaler så det finns möjlighet till spridning av både oss och våra sköna löpare. 

Är du intresserad så skicka ett mail till daniel (at) naturfys.se så hittar vi en fin lösning. Vi pratar god synlighet kontra kostnad här så tveka inte. Samma möjlighet kommer komma även till vårt Middagsloppet som har premiär den 29/1.

💚 Dela gärna 💙

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *