Kategorier
Löpning

Premiär för Middagsloppet Lillsjön

Premiär för en utökning av konceptet Lunchloppet. Även om lunchen är ett fint mål så har väl alla någon gång ätit en fantastisk middag. Med den tanken föddes idén att prova ett middagslopp. Först ut att ta del av denna gourmélöpning blir Bromma och arenan blir Lillsjön med omnejd. Konceptet är som tidigare:

Lunchloppet och Middagsloppet är avskalade lopp på 5 natursköna kilometer med nummerlapp och tidtagning för bästa tävlingsträningen. Då loppen är återkommande får du en fin avstämning på din träning en gång i månaden. Oavsett syfte och mål är alla välkomna till Lunchloppet och Middagsloppet

Premiärloppet är öppet för anmälan och avnjuts den 29/1.

Start och mål är vid Lillsjöns utegym och går först ett varv runt Lillsjön för att sedan gå vidare längs vattnet under Ulvsundavägen. Bansträckningen fortsätter längst vattnet mittemot Ulfsunda Slott vidare under tvärbanan och Ulvsundabron. Därefter springer ni på Ulvsunda strand och kan se graffitikonst till vänster gjord av Graffiti Stockholm. Kort därefter kommer ni fram till en äng där vändningen sker, ni håller vänster på parkvägen, motsols, för att sedan springa tillbaka mot mål. Det kommer finnas kilometermarkeringar samt pilar där ni ska svänga. Se den enkla banskissen nedan.

Middagsloppet Lillsjön banskiss
Enkel skiss över bansträckningen

Jag hoppas få möta många av er på startlinjen och hjälp gärna till att sprida detta till alla löpintresserade som bor i närheten. Vi finns även på Instagram och Facebook med namnet Middagsloppet.

Jag hälsar er alla välkomna!

Daniel
Ägare och tränare på Naturfys samt tävlingsdirektör på Lunchloppet och Middagsloppet.

2 svar på ”Premiär för Middagsloppet Lillsjön”

Vilken tid + dagar kommer ”Middagsloppet” gå av stapeln ? Intresserad är tacksam för sms-svar till mob.nr 073xxxxxxx (redigerat av Lunchloppet) el. via mail.?

Hej Annika, jag tog mig friheten att ta bort ditt telefonnummer så det inte kommer i fel händer 🙂
Middagsloppet går 18:30 och vi möts några minuter innan för info och utdelning av nummerlappar. Kommande datum ser du på anmälan https://lunchloppet.se/anmalan-till-middagsloppet/ men de som är bestämda i detta nu är:
Middagsloppet 29/1
Middagsloppet 26/2
Middagsloppet 26/3
Middagsloppet 30/4
Middagsloppet 28/5
Middagsloppet 25/6

Hoppas vi ses!
🙂

Stängt för kommentering.