Kategorier
Löpning

Premiären för Lunchloppet Kista

Nu finns vi officiellt i Kista, Solna och på Djurgården. Sex löpare hade lyckats hålla sig friska och att inte fastna i jobbmöten och liknande. Start och mål är vid det nybyggda Ärvinge utegym strax nedanför Ärvinge bollplan. Perfekt för tävlingsdirektören att spontanträna medans löparna springer runt den snabba och trevliga 5 kilometersbanan på Ärvingefältet/Järvafältet.

Ärvinge utegym
Det nya Ärvinge utegym är en perfekt start och målplats för Lunchloppet Kista

För er som missat är konceptet:

Lunchloppet är ett avskalat lopp på 5 natursköna kilometer med nummerlapp och tidtagning för bästa tävlingsträningen. Då loppet är återkommande får du en fin avstämning på din träning en gång i månaden. Oavsett syfte och mål är alla välkomna till Lunchloppet.

Alltså ett perfekt tillfälle att spetsa till lunchträningen och få viktig tävlingsträning inför de lopp ni eventuellt har planerade i kalendern. Det händer något med en nummerlapp på bröstet. Även om ni inte har tävlingar inplanerade så är detta ett utmärkt tillfälle att få till ett kvalitetspass och mäta dina framsteg, eller komma med några vänner/kollegor och bara mysjogga. God stämning och sammanhållning på dessa tillställningar.

En sund inställning till löpning tycker jag är att i första hand tävla och mäta sig med sig själv. Inspireras av de snabbare löparna istället för att känna sig långsam. Vill du ta din löpning vidare kan jag (Naturfys) hjälpa dig.

Nu var deltagarna denna omgång snabba och resultatet ser ni nedan.

Resultat Lunchloppet 2/10

 

Jag hoppas få se fler deltagare på årets sista Lunchloppet, vi kör dessa datum:

Djurgården
24 oktober och 21 november

Solna
22 oktober och 19 november

Kista
30 oktober och 27 november

Jobbar ni i närheten till ovan platser så dra ihop ett gäng och häng med oss, det är vi värda.

Vinnare och banrekord
Emma tog den första vinsten och tillika banrekordet i damklassen
Per tog den första vinsten och tillika banrekordet i herrklassen

ANMÄLAN