Kategorier
Löpning

Lunchloppet finns nu i Solna, Kista och på Djurgården

Lunchloppet som startade på Djurgården har nu även rört sig till Solna (Råstasjön) och ut till Kista (Ärvinge BP). Det är samma koncept på alla platser:

Lunchloppet är ett avskalat lopp på 5 natursköna kilometer med nummerlapp och tidtagning för bästa tävlingsträningen. Då loppet är återkommande får du en fin avstämning på din träning en gång i månaden. Oavsett syfte och mål är alla välkomna till Lunchloppet.
En tanke med Lunchloppet är att spetsa till lunchlöpningen och kunna testa sig själv en gång i månaden under tävlingslika förhållanden. För många av oss händer något när den där nummerlappen sitter på bröstet. Detta är ett avskalat lopp med god stämning och du behöver inte vara vältränad och jättesnabb, du springer i ditt eget tempo och tävlar i första hand med dig själv. Vi har haft några riktigt kvicka rackare men skräms inte av det utan inspireras.
Lunchloppet Djurgården
Ett vintrigt Lunchloppet Djurgården
En annan tanke är att du ska få tillfälle att tävlingsträna. Bli bättre på att hantera allt runtomkring och vara mer förberedd inför de större loppen du är eventuellt är anmäld till. Det kan vara allt från att skapa rutiner vid uppvärmning, inte hänga på för snabba löpare vid starten, eller att ta täten och vägra släppa förbi någon. Du känner säkert till dina styrkor och utvecklingsmöjligheter, om inte blir du kanske medveten om dem?
Lunchloppet
Man ska vara trött efter målgång
Det viktigaste är förstås att det är roligt och blir ett riktigt kvalitetspass. Det är alltid god stämning och stora leenden efter varje Lunchloppet.
Lunchloppet Djurgården
Innan start men de var ännu gladare efter
Med det skrivet hoppas jag att vi ses på våra lopp och att vi blir runt 20-30 löpare på våra startlinjer, där är vi inte riktigt än.
Hjälp oss att komma dit med din närvaro och dela gärna detta till löparvänner och andra intresserade.
Vi har företag med överenskommelser så hör av dig om ditt företag vill veta mer om det. Nytt är också att alla företags- och privatkunder hos Naturfys springer Lunchloppet för halva priset.
Kom bara kom!

ANMÄLAN


Lunchloppet Djurgården