Kategorier
Löpning

Provlöpningar av Lunchloppet

Vi har nu testat Lunchloppet i två omgångar, den 8 november och nu senast den 6 december. Efter feedback från deltagare har vi gjort några justeringar och känner oss redo för premiären. Onsdagen den 24 januari kör vi skarpt och hoppas få se ett härligt gäng på startlinjen.

Lunchloppet är ett avskalat lopp på 5 natursköna kilometer där vi kör med nummerlapp och tidtagning för den rätta känslan. Start och mål vid den blå porten direkt efter Djurgårdsbron. Banan har markeringar vid svängar och kilometerskyltar. Lunchloppet kommer gå var 4-5 vecka så ni kan stämma av formen och testa om träningen går som planerat. Utmärkt tävlingsträning inför kommande lopp under året.
Lunchloppet
Efter starten håller man vänster och springer längs vattnet bort till bron. Bortsett från en kort asfaltssnutt vid kilometer 1 är det grusunderlag till bron. Precis innan bron håller vi höger och rundar papperskorgarna sen är det Rosendalsvägen och asfalt hela vägen tillbaka till ”målrakan”. Ni passerar bl.a. Rosendals trädgård, Prins Bertils Boulehall och Rosendals slott.
banan Lunchloppet

https://youtu.be/GjEpQkwIOfk

Banrekorden vi har efter provlöpningarna är:
Marcus Hallbäck 16:41
Ann Tufvander med 21:05

Priset för Lunchloppet är 90 kr och anmälan görs via aktuellt facebook-evenemang som finns på Lunchloppet.se och Swish till 123 335 09 80 (Naturfys). Meddelande: Ditt namn.

Hjälp gärna till att dela detta så vi får till ett härligt lopp den 24 januari.

Lunchloppet

Resultatet från det senaste Lunchloppet med deltagarna ovan.

Lunchloppet